Asfaltirana ulica Kralja Milutina u selu Lajkovac

Nakon kompletne rekonstrukcije, ulica Kralja Milutina u selu Lajkovac, koja vodi ka gradskom groblju, dobila je asfalt. Reč je o deonici koja je duga 650 metara, vrednost radova je oko 5 miliona dinara, a izvođač radova je Preduzeće za puteve Valjevo.

Ulica Kralja Milutina u selu Lajkovac

Radove u ovoj ulici obišao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković sa saradnicima, koji je izjavio da će na zahtev meštana biti urađena i pešačka staza.

Nakon ukidanja vanrednog stanja čelnici opštine Lajkovac nastavljaju sa svim  radovima koji su planirani početkom ove godine. Među važnijim projektima jeste i rehabilitacija ulica uz ovoj opštini.

Novi asfalt u selu Lajkovac

Prva od tri deonice koja je kompletno rekonstruisana je u selu Lajkovac, u ulici Kralja Milutina. Vrednost radova na deonici dugoj 650 metara je oko 5 miliona dinara, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković.

Andrija Živković
Andrija Živković

Rebalansom budžeta opštine Lajkovac koji će biti izglasan u septembru, biće izdvojen dodatan novac za rekonstrukciju još nekoliko putnih pravaca, kaže Živković.

Selo Lajkovac

U sklopu rehabilitacije ulica u seoskim sredinama, asfalt će već u utorak 11. avgusta dobiti put za Miloševiće u Nepričavi, a dan kasnije i put za Pavloviće u Bajevcu. Ove dve deonice, kao i u Kralja Milutina, realizuju se u sklopu Programa rehabilitacije, a ukupna vrednost radova je 15 miliona dinara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA