BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana ulica Sime Rovinskog

U Lazarevcu je završena rekonstrukcija ulice Sime Rovinskog. Izvođač radova je JP “Beograd put“. Nakon rekonstrukcije ova ulica će dobiti 20 dodatnih parking mesta kao i novi parking u neposrednoj blizini od 10 dodatnih mesta za parkiranje. Član veća GO Lazarevac zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović rekao je ovom prilikom da je na zahtev građana promenjen režim saobraćaja u ovoj ulici koja je od sada jednosmerna.

Ulica Sime RovinskogJP “Beograd put“ završilo je radove na rekonstrukciji kolovoznog zastora u ulici Sime Rovinskog. Pored modernije saobraćajnice centar grada je dobio i dodatna parking mesta. Član veća GO Lazarevac zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović naglasio je da se na ovaj način rešava jedan od najvećih problema u gradu, a to je parkiranje.

Aleksandar Bulatović
Aleksandar Bulatović

Na zahtev građana koji žive u ovom delu grada, ulica Sime Rovinskog od sada je jednosmerna. Na ovaj način smanjiće se saobraćajne gužve u užem gradskom jezgru. Bulatović je najavio nove projekte i istakao da Lazarevac očekuje i rekonstrukcija ulice Đorđa Kovačevića što će biti jedan od najvećih projekata u gradu u ovoj građevinskoj sezoni.

asfaltiranjeU ime građana zahvalio se predsednik MZ “Dule Karaklajić“ Vladimir Marjanović i dodao da će u ovom delu grada biti realizovano još bitnih projekata.

Za ovu mesnu zajednicu od izuzetnog značaja je i izgradnja parking garaže ali i parkinga u Topolnjaku. Na ovaj način rešava se veliki problem parkiranja bitan za pešake ali i bezbednost u saobraćaju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA