Asfaltirana ulica Vojvode Mišića u Lazarevcu

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima završne radove na asfaltiranju ulice Vojvode Mišića u Mesnoj zajednici Dušan Petrović Šane.Tim povodom istakao da je opština uspela da obezbedi sredstva za asfaltiranje ovog putnog pravca u dužini od 350 metara. U pitanju je značajan alternativni putni pravac, koji omogućava izlazak na Ibarsku magistralu, čime će se smanjiti gužve u saobraćaju. Stević je dodao da će u najkraćem roku biti zamenjena celokupna vodovodna i kanalizaciona mreža u Botaničkoj i ulici Milice Stojadinović Srpkinje.

Ulica Vojvode Mišića

U cilju poboljšanja kvaliteta života građana, rukovodstvo opštine Lazarevac nastavilo je da sprovodi akciju svakodnevnog asfaltiranja po jednog putnog pravca u mesnim zajednicama. Radovi na asfaltiranju deonice duge 350 metara izvedeni su u ulici Vojvode Mišića u Mesnoj zajednici Dušan Petrović Šane.

Stević u obilasku asfaltiranja

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević istakao je da je plan da se u kraćem vremenskom periodu zamene vodovodne i kanalizacione mreže u ulici Milice Stojadinović i u Botaničkoj, a ove ulice će biti i asfaltirane. Stević je dodao da radove na zameni celokupne vodovodne mreže izvodi Javno preduzeće za komunalnu privredu „Lazarevac“.

Ulica Vojvode Mišića

Stević je najavio da će radovi na manjim ulicama biti realizovani čim vremenski uslovi to dozvole. Podsetio je da je urađen celokupan projekat u dužini od 1150 metara za ulicu Milovana Lazarevića, kao i kanalizaciona i vodovodna mreža sa kompletnim priključcima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA