BeogradLazarevacVesti

Održan sastanak novoizabranog rukovodstva Sindikata EPS-a sa Miloradom Grčićem

Novoizabrano rukovodstvo Sindikata radnika „Elektroprivrede Srbije“ održalo je prvi sastanak. Radosav Кrsmanović, novoizabrani predsednik Sindikata radnika „Elektroprivrede Srbije“, pozvao je direktora JP „Elektroprivreda Srbije“ Milorada Grčića na sastanak na zahtev sindikalnih organizacija EPS-ovih ogranaka RB „Кolubara“, TENT, TE-КO „Кostolac“, HE „Đerdap“, „Drinsko-Limskih HE“. Dve glavne teme sastanka bile su zahtev za uvećanje zarada zaposlenih kroz plan poslovanja za 2022. godinu za koje postoje realni osnovi i zahtev za isplatu pozajmice zaposlenima EPS-a koja bi bila realizovana krajem tekuće godine.

Predstavnici Sindikata sa Miloradom Grčićem

Novoizabrano rukovodstvo Sindikata EPS-a na čelu sa predsednikom Radosavom Krsmanovićem i potpredsednicima Bogdanom Vukotićem i Zoranom Ilijevićem kao i predsednicima sindikata EPS-ovih ogranaka, „Kolubara“Miodragom Rankovićem, Slavišom Koptićem iz TENT Obrenovac, Dušanom  Bakićem TE „Kostolac“ i Danijelom Radosavljevićem ispred Kopova „Kostolac“ održalo je sastanak sa direktorom EPS-a Miloradom Grčićem.

Rukovodstvo Sindikata EPS-a

Jedna od glavnih tema bila je plan poslovanja ovog preduzeća za 2022. godinu. Podnet je zahtev Grčiću o isplati pozajmice zaposlenima do kraja ove godine, rekao je nakon sednice predsednik Sindikata EPS-a Radosav Krsmanović.

Radosav Krsmanović
Radosav Krsmanović

Na sastanku sa Grčićem bilo je reči o uvećanju zarada kroz plan poslovanja za 2022. godinu, za šta postoje realni osnovi.

Ranković i Grčić

Novoizabrani Sindikat EPS-a radi aktivno, rekao je Krsmanović i apelovao na zaposlene da ne nasedaju na provokacije i proteste u organizaciji Milana Đorđevića. Rekao je da nema razloga za dizanje tenzija i eventualnog ugrožavanja procesa proizvodnje.

U nardednih sedam do deset dana biće održane nove sednice Izvršnog i Glavnog odbora Sindikata EPS-a.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 thoughts on “Održan sastanak novoizabranog rukovodstva Sindikata EPS-a sa Miloradom Grčićem

  • Magistar

    A da za promenu vi malo sjasete sa grbace narodu?! Jer taj eps nije vas, nego ga je podigao narod svojim radom i samodoprinosima!

    Reply
  • Grcic sad moze da obeca sta hoće, pošto neće dugo biti direktor.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA