Asfaltirana ulica Vojvode Putnika u dužini od 1400 metara

Radovi na rekonstrukciji ulice Vojvode Putnika završeni su postavljanjem asfalta u dužini od 1400 metara. Ova važna saobraćajnica spaja dve mesne zajednice, Branko Radičević i Šušnjar, a radove u ovom delu opštine usporila je pandemija korona virusa. Radove su obišli predsednik opštine Bojan Sinđelić sa saradnicima i Bojan Stević, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Izvođać radova je JKP “Beograd put”.

Ulica Vojvode Putnika

Pandemija korona virusa usporila je radove u opštini Lazarevac, kao i u većini opština u Srbiji. Stekli su se uslovi da se dinamika izvođenja radova ubrza a svakako rekonstrukciji ulice Vojvode Putnika najviše su se obradovali meštani ovog dela opštine Lazarevac.

Radovi u ulici Vojvode Putnika

Predsednik Bojan Sinđelić kaže da su građani napokon dobili uređenju ulicu u dužini od 1400 metara koja je važna tranzitna saobraćajnica i koja će sada imati uređene i trotoare.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Zahvalnost za rekonstrukciju ulice izrazio je i predsednik Mezne zajednice “Branko Radičević” Dejan Bulatović, koji je dodao da se sve veći broj naših sugrađana doseljava u Šušnjar i da je ova ulica frekventna što se tiče saobraćaja.

Dejan Bulatović
Dejan Bulatović

Bojan Stević državni sekretar iskoristio je priliku da najavi i nove infrastrukturne radove i dodao da se pored ulice Vojvode Putnika, radi i na završetku ulice Dr Đorđa Kovačevića.

Bojan Stević
Bojan Stević

Stević je dodao i da je u toku izrada projektne dokumentacije za izgradnju saobraćajniće koja će biti priključenje na auto-put Vožd Karađorđe kao i kružnog toka kod jezera Očaga.

U saradnji sa kabinetom predsednika Srbije radi se i priprema tehničke dokumentacije za izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, kaže Stević.

U cilju poboljšanja vodosnabdevanja radi se i kompletna zamena cevovoda fi 500 koje finasira Knacelarija za javna ulaganja Vlade Republike Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA