Asfaltirana važna deonica puta u Vrbovnu

Na zahtev meštana Vrbovna, u toku je asfaltiranje najduže ulice u ovom delu lazarevačke opštine, koja povezuje ovu mesnu zajednicu i opštinu Obrenovac. Vrbovačka ulica u dužini od 1650 metara, asfaltirana je jednim delom, u dužini od 700 metara, a deonica od Ibarske magistrale do doma biće završena u narednih pet dana. Radove su obišli predsednik opštine Bojan Stević, sa saradnicima i narodna poslanica Tijana Davidovac, i najavili nova ulaganja u ovu mesnu zajednicu.

Stević i Davidovac sa meštanima Vrbovna

Put za Baljevac jedan je od najznačajnijih putnih pravaca u mesnoj zajednici Vrbovno koji povezuje ovaj deo lazarevačke opštine i Obrenovac. Ova saobraćajnica poprilično je oštećena tokom radova na vodovodnoj i gasifikacionoj mreži pa smo u dogovoru sa Gradom Beogradom, JP „Putevi Beograda i JP „Beograd put“, ugovorili rekonstrukciju ove ulice u dužini od 1650 metara, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Stević.

Vrbovačka ulica

Po završetku radova u ovoj ulici, planiramo da uradimo još dve ulice u ovoj mesnoj zajedinici, kao i da asfaltiramo dečije igralište, završimo kapelu na seoskom groblju i počnemo izgradnju prostorija lokalnog fudbalskog kluba iz Vrbovna, kaže Stević.

Narodna poslanica Tijana Davidovac napomenula je da su meštani Vrbovna, kao jedan od prioriteta istakli potrebu za sanacijom mosta na reci Vrbovici, koji je bio nebezbedan za saobraćaj, kao i rekonstrukciju Vrbovačke ulica.

Meštani Vrbovna

Pored radova u MZ Vrbovno, predsednik Stević je dodao da građevinska sezona tek počinje i da su u planu ulaganja u sve delove naše opštine ali i završetak kapitalnih projekata u samom užem jezgru grada, a to su javna garaža ispred opštine, Železnička ulica i ulica Milovana Lazarevića.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *