BeogradLazarevacVesti

Asfaltiranje deonice puta između Lazarevca i Sopota

U Mesnoj zajednici Mirosaljci u toku su radovi na asfaltiranju deonice puta koji spaja Gradske opštine Lazarevac i Sopot. Reč je o deonici puta dugoj 4,5 kilometra, od kojih je 1 i po kilometar u Mirosaljcima. Radove su obišli predsednici opština Lazarevac i Sopot Bojan Sinđelić i Živorad Milosavljević.

Obilazeći radove na asfaltiranju puta predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić izrazio je zadovoljstvo radovima i dodao da je izgradnja ove deonice bitna za građane obe opštine. Poseban je značaj ovog puta jer  meštani okolnih mesnih zajednica koriste ovaj put za izlazak na autoput Beograd – Niš, a takođe ova deonica spaja i opštine Sopot i Mladenovac, dodao je Sinđelić.

Asfaltiranje deonice puta između Lazarevca i Sopota
Bojan Sinđelić

Izuzetno mi je zadovoljstvo što opština Lazarevac ima izuzetnu saradnju sa GO Sopot, Go Barajevo. Na nekoliko projekata smo učestvovali zajedno. Građani Beograda moraju da budu jedinstveni, saradnja gradskih opština mora biti na zadovoljavajućem nivou – dodao Sinđelić.

Zadovoljstvo radovima izrazio je i predsednik opštine Sopot Živorad Milosavljević, on je rekao da je veći deo puta, u dužini od 2800 metara asfaltiran na teritoriji opštine Sopot i istakao i da su i vremenske prilike išle na ruku izvođačima radova.

Asfaltiranje deonice puta između Lazarevca i Sopota

Predsednik Saveta Mesne zajednice Mirosaljci Mile Ranković rekao je prilikom obilaska radova da je ova deonica puta od izuzetnog značaja za sve građane i zahvalio se opštinskim i gradskim vlastima i Vladi Srbije što će posle dugo godina ovaj put biti rekonstruisan.

Asfaltiranje deonice puta između Lazarevca i Sopota

Pored asfaltiranja puta Mirosaljci – Sibnica, član Veća opštine Lazarevac zadužen za saobraćaj Aleksandar Bulatović najavio je da će narednih dana centralne gradske raskrsnice u Lazarevcu biti rekonstruisane i zamolio građane da imaju strpljenja te da koriste alternativne putne pravce.

Put Mirosaljci – Sibnica ukupne je dužine  4 i po kilometra, izvođač radova je firma Štrabak, a investitior Vlada republike Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Asfaltiranje deonice puta između Lazarevca i Sopota

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA