BeogradObrenovacVesti

Ministarka Zorana Mihailović u Obrenovcu

Obnova dela šabačkog puta od Skele do Ušća kod Obrenovca, u dužini od 4,2 kilometra, biće završena u martu, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. U putnu infrastrukturu na teritoriji opštine Obrenovac u poslednjih nekoliko godina uloženo je više od dva miliona evra, rekla je Mihajlović novinarima tokom obilaska radova, u okviru posete opštini Obrenovac.

Ovde radimo put u dužini oko 4,5 km. Kada pominjem koliko smo uložili u putnu infrastukturu, mi to nismo radili onda kada su izbori ili kada je nešto nekome potrebno da se pokaže, već smo kontinuirano vodili računa o putevima, saobraćajnoj signalizaciji, na primer postavili smo signalizaciju ispred škole u ovom mestu – rekla je Mihajlović, koja je prvi ministar koji je došao u Skelu posle više od 30 godina.

Ministarka Zorana Mihailović u Obrenovcu
Miroslav Čučković

Predsednik opštine Miroslav Čučković je istakao da Obrenovac ima 29 sela i da je još ostala da se obnovi ta deonica od Skele do Ušća. Naveo je da su ostala da se urade i četiri puta oštećena zbog izgradnje Koridora 11.

Miroslav Čučković

Ministarka je tokom posete opštini Obrenovac novinarima rekla da je železnica efikasan vid transporta i da aerodromi u svetu pružaju mogućnost da se putnici železnicom prevezu do grada.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je rekao da je Obrenovac danas veliko gradilište.

Miroslav Čučković

Izgrađeno je 20 kilometara autoputa, uskoro se u Bariču gradi još jedna fabrike kineske kompanije Meita, a tražili smo i da se železnicom povežemo sa Koridorom 11 – rekao je Čučković.

Sastanku ministarke i rukovodstva opštine Obrenovac prisustvovali su direktor Koridora Srbije Zoran Babić, v.d. direktora EPS-a Milorad Grčić, predstavnici grada Beograda, Puteva Srbije, Građevinske direkcije Srbije, Infrastrkture železnice Srbije i drugih preduzeća.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA