Asfaltiranje regionalnog puta kroz Velike Crljene

JP ”Šumadija put” sprovodi radove na asfaltiranju deonice regionalnog puta kroz Velike Crljene od skretanja ka Tamnavskoj ulici do petlje Stepojevac ka Ibarskoj magistrali. Deonica puta je dužine 6,5 km. Radove je obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić sa saradnicima i tom prilikom najavio asfaltiranje saobraćajnica ka Čibutkovici i Junkovcu.

Obilazak radova

Radovi na asfaltiranju deonice regionalnog puta kroz Velike Crljene počeli su 9. juna. Kako je planirano do 13. juna biće završena modernizacija ove saobraćajnice koja je od posebnog značaja za severni deo opštine. Obilazeći deonicu predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić rekao je da su tokom vanrednog stanja radovi bili obustavljeni.

Asfgaltiranje saobraćajnicePredsednik Skupštine GO Lazarevac i odbornik iz MZ Veliki Crljeni Tomislav Rikanović izrazio je svoje zadovoljstvo što su aktivnosti na projektu nastavljene. Ova deonica je od vitalnog značaja kako za industriju na teritoriji opštine Lazarevac tako i za sve žitelje severnog dela opštine a najviše MZ Veliki Crljeni.

Završena deonicaKako je najavio predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić do kraja godine biće rekonstruisana kompletna deonica regionalnog puta od Velikih Crljena do Medoševca. Sinđelić se ovom prilikom zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću, resornom ministarstvu i JP ”Putevi Srbije” na razumevanju koje su pokazali prema građanima opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA