BeogradKulturaLazarevacVestiZanimljivosti

„Azrini svjedoci“ u lazarevačkoj biblioteci

U Biblioteci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu održana je promocija knjige „Azrini svjedoci“ Borisa Lajnera, bubnjara Azre, Haustora, Vještica i drugih bendova i Jasminke Mitrić, koja je kourednica ovog izdanja. Knjiga „Azrini svjedoci“ zapravo je zbirka pisama obožavatelja legendarnog benda Azra, na 300 stranica, u kojima se nalaze priče različitih ljudi iz gotovo cele bivše Jugoslavije.

Promocija knjige Azrini svjedoci

Promociju knjige „Azrini svjedoci“ legendarnog bubnjara Azre, Borisa Lajnera i kourednice izdanja Jasminke Mitrić, Lajnerove supruge, dočekali su i ljubitelji roka u Lazarevcu. Promocija je održana u Biblioteci „Dimitrije Tucović“. Knjiga „Azrini svjedoci“ je zbirka pisama obožavalaca ovog kultnog benda u kojima ima mnogo emocija, dirljivih momenata ali i nekih do sada neispričanih priča.

Olga Kepčija, Jasminka Mitrić i Boris Lajner
Olga Kepčija, Jasminka Mitrić i Boris Lajner

Knjiga “Azrini svjedoci” mogla bi da doživi i drugo izdanje jer ima još mnogo materijala za to. Kourednica izdanja Jasminka Mitrić kaže da je ideja bila da rukopisi ostanu što je više moguće autentični.

Promocija knjige Azrini svjedoci

Promociji knjige “Azrini svjedoci” prisustvovala je i muzička urednica i voditeljka Radio Beograda 202, Olga Kepčija, koja je otkrila da je u neku ruku zahvaljujući i Azri, postal radijski voditelj.

Knjiga “Azrini svjedoci” koja je svojevrsni omaž odanosti Azrinih obožavatelja, dostupna je i u Biblioteci “Dimitrije Tucović” u Lazarevcu.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA