BeogradLazarevacSportVesti

Baražni turnir u stonom tenisu

Lazarevac je tokom vikenda domaćin turnira kojim će putem baraža biti određeni novi drugoligaši Srbije u stonom tenisu. Pored domaćina stonoteniskog kluba “Kolubara“ učestvovaće još pet ekipa “Železničar 014“ Valjevo, Ugrinovci, “Čukarica“ Beograd, “Zelenik“ Požarevac i “Krepoljin“ Kučevo“.

Stonoteniski turnir tokom koga će biti određeni učesnici druge savezne lige Srbije u novoj sezoni održava se tokom vikenda u Lazarevcu. Preko trideset takmičara uzeće učešće u baražu, ali pored sportskog nadmetanja cilj je i uživanje u ovoj disciplini i druženje.

I pored toga što je domaćin lazarevački klub “Kolubara“ tokom ovog baraža nema puno šanse za plasman u viši rang takmičenja.

Milan Mitrović
Milan Mitrović

Cilj ovog takmičenja je i afirmacija stonog tenisa u Lazarevcu kao i da što veći broj dečaka i devojčica zavoli ovu disciplinu koja je nekada bila nacionalni sport sa ogromnom popularnošću.

Ulazak u drugu saveznu ligu obezbedili su Železnik kod Kučeva i Železničar 014 iz Valjeva. Treće plasirani bio je tim Čukarički iz Beograda, dok su na četvrtom i petom mestu Ugrinovci i Kolubara. Krepoljin kod Kučeva zauzeo je poslednje mesto. Za najboljeg igrača regiona, proglašen je Ivan Mitrović iz Lazarevca, koji igra za Železničar iz Valjeva. Mitrović je jedini sa svim pobedama u baražu i neporažen celu sezonu, sa preko 40 pobeda.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA