Bendovi Dragan Ilić Trio i Night pleasures na manifestaciji Kulturno leto

U okviru manfestacije Kulturno leto, na letnjoj sceni Centra za kulturu Lazarevac, nastupili su bendovi Dragan Ilić Trio i dobro poznati domaći Night pleasures, koji su ovim nastupom i zatvorili uspešnu manifestaciju. Veliki broj okupljenih Lazarevčana uživao je u dobrom raspoloženju i kvalitetnom zvuku koji nije nikog ostavio ravnodušnim.

Lazarevčani su i poslednjeg dana manifestacije kulturnog leta mogli da uživaju u dobroj atmosferi za koju su bili zaslužni bendovi, Dragan Ilić Trio kao i poznati domaći Night pleasures. Bubnjar benda Dragan Ilić Trio zahvalio se CZK Lazarevac kao i opštini Lazarevac na saradnji. Pravac koji oni promovišu je instrumentalni džez za koji muziku sami komponuju gitarista Marko Marković i Dragan Ilić, a bend funkcioniše već četiri godine.

Od udruženja za zaštitu autorskih prava Sokoj bend je dobio određena novčana sredstva koja će iskoristiti za snimanje sopstvenog albuma. Pripreme za njegovo snimanje počinju u septembru i nadaju se da će album biti izdat krajem ove godine.

Zvezde večeri i dobro poznata lica svakako su bili članovi poznatog Night pleasures benda. Posle skoro dvosatnog nastupa u kome su se smenjivali hitovi pop, rock, fank i ostalih pravaca, publika je mogla zadovoljno da ode svojim kućama i da ponese utisak vrhunske zabave koju je bend priredio. Night pleasures, svakako je jedan od trenutno najtraženijih cover bendova u regionu, a Lazarevčani su imali privilegiju da ih slušaju kao većinski “svoj”, domaći bend, obzirom da je većina članova upravo iz Lazarevca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA