BeogradLazarevacVesti

Za predsednika OO PUPS-a Lazarevac izabran Darko Božić

U sali Gradske opštine Lazarevac održana je peta redovna izborna skupština OO PUPS-a Lazarevac na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Za predsednika opštinskog odbora izabran je Darko Božić, po zanimanju diplomirani ekonomista, a potpredsednici su Milijan Milanović, Zvonko Mladenović i Slobodan Petrović. Tom prilikom izabran je i stalni sastav, nadzorni odbor kao i disciplinska komisija. U narednom periodu, prioriteti su revizija članstva kao i predlog kandidata liste za odbornike skupštine opštine Lazarevac.

Peta redovna izborna skupština OO PUPS-a Lazarevac održana je u sali Gradske opštine Lazarevac. Tim povodom izabran je predsednik opštinskog odbora Darko Božić, kao i potpredsednici Milijan Milanović, Zvonko Mladenović i Slobodan Petrović. Za stalni sastav Opštinskog odbora Lazarevac izabrano je šest članova. Stanoje Kraljević, Zagorka Uskoković, Ljiljana Radovanović, Boban Negić, Jelena Ranković i Goran Marković.

Na petoj redovnoj izbornoj skupštini izabran je i nadzorni odbor koji se sastoji od tri člana: predsednik Radomir Petrović, Ljiljana Radovanović – član i Velibor Petrović – član. Za predsednika Disciplinske komisije OO Lazarevac izabran je Miloš Matić, a za članove Milena Trojančević i Branislav Radojević.

Predsednik opštinskog odbora Darko Božić za televiziju GEM je izjavio da je PUPS tradicionalno uz Lazarevčane i da će u narednom periodu poboljšati kvalitet života u Lazarevcu. Konkretni planovi su pomoć najstarijim i najsiromašnijim kategorijama stanovništva kroz ukazivanje usluga socijalne zaštite, obezbeđivanje lekova kao i osnovnih paketa životnih namirnica.

U narednom periodu izvršiće se revizija članstva kao i predlog kandidata za odbornike skupštine Lazarevac, izjavio je Vladan Đukić, sekretar PUPS-a.

Narodni poslanik Milorad Stošić, čestitao je Darku Božiću na izboru za predsednika OO PUPS-a Lazarevac, i poželeo uspeh u budućem radu. Takođe se osvrnuo i na predstojeće vanredne parlamentarne izbore i aktivnosti koje u tom smislu slede.

Skupština je dala saglasnost i na izbor šest članova stalnog sastava opštinskog odbora, članove nadzornog odbora i disciplinske komisije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA