BeogradKulturaLazarevacVesti

Berza ploča, kaseta, stripova i umetničkih dela održana u Lazarevcu

U holu Centra za kulturu Lazarevac održana je berza gramofonskih ploča, kaseta, CD-ova, stripova, knjiga, slika i fotografija lokalnih afirmisanih i neafirmisanih umetnika. Berzu je uz tehničku podršku lazarevačkog Centra za kulturu održalo Udruženje muzičkih umetnika Syncope. Ova berza je imala za cilj da podstakne Lazarevčane da se aktivnije uključe u kulturna dešavanja u gradu.

Berza ploča

Berza gramofonskih ploča, kaseta, CD-ova, knjiga, stripova, slika, fotografija i skulptura lazarevačkih afirmisanih i neafirmisanih umetnika održana je u holu Centra za kulturu Lazarevac u organizaciji Udruženja muzičkih umetnika Syncope. V. d. direktora Centra za kulturu Marko Mijušković kaže da ova ustanova stoji na raspolaganju svima koji žele da realizuju svoje ideje i projekte iz oblasti kulture.

Berza ploča i umetničkih dela

Udruženje Syncope osnovano je sa ciljem da angažuje i afirmiše lokalne umetnike svih oblasti, rekao je član udruženja i v. d. direktora Novobeogradske kulturne mreže Dragan Ilić.

Berza ploča i umetničkih dela

Udruženje Syncope iz Lazarevca od svog osnivanja  organizuje kurseve muzičkih instrumenata, a u planu im je da okupe što više lokalnih umetnika, kako bi svi zajedno radili na poboljšanju kulturne svesti građana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA