Besplatna radionica italijanskog jezika ‘’Viaggio in Italia’’

‘’Viaggio in Italia’’ je besplatna radionica italijanskog jezika koju od prošlog vikenda u Centru za kulturu Lazarevac pohađa oko 19 zainteresovanih za ovaj jezik, starijih od 14 godina. Projekat je podržan od strane Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i zamišljen je kao virtuelno putovanje tokom koga će polaznici steći osnovno znanje italijanskog jezika.

‘’Viaggio in Italia” – besplatna radionica italijanskog jezika i kulture za mlade održava se tokom januara i februara svakog vikenda u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac. Autorke projekta koji je podržao Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda su Bojana Maksimović, Marinka Jovanović i Darinka Stanojević. Filolog italijanskog jezika Bojana Maksimović upoznaće polaznike sa osnovama jezika ali i istorijom i kulturom jedne od turistički najatraktivnijih zemalja sveta.

Osnovna ideja je da se kroz šetnju najlepšim gradovima Italije mladi upoznaju sa muzikom, likovnom umetnosti, kinematografijom, ali i stilom života svojih vršnjaka u Italiji. Da u prostoru Centra za kulturu dožive pravo putovanje Italijom i nauče jezik.
Učenje novog stranog jezika pravi je način da se započne godina, a ali i da se na kvalitetan način ispuni vreme tokom zimskih dana. Prijavljivanje zainteresovanih još uvek traje a broj telefona za sve informacije je: 060/ 67 67 635.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA