Novogodišnji koktel Akademije fudbala Lazarevac

Akademija fudbala Lazarevac povodom Pravoslavne Nove godine organizovala je koktel u holu Centra za kulturu Lazarevac. Akademija postoji već sedam meseci i u rad je uključeno 65 mališana uzrasta od 5 do 12 godina. Pored fudbala, deca u SRC ”Kolubara” imaju časove iz veronauke, engleskog jezika, korektivne gimnastike a časove drže i glumci ”Puls teatra”. Ovom prilikom mališanima je uručena i nova fudbalska oprema sa klubskim obeležjima.

Akademija fudbala Lazarevac postoji i uspešno radi već sedam meseci a cilj ovog projekta je da se deca uče pravim vrednostima i zdravim stilovima života. Trenutno akademiju pohađa 65 dečaka i devojčica a želja rukovodstva je da se taj broj do leta popne na sto. Pored fudbala mališani pohađaju nastavu i iz drugih predmeta.

Akademija je namenjena deci uzrasta od 5 do 12 godina a nastava se održava u Sportsko rekreativnom centru “Kolubara”.

Roditelji su, kaže predsednik Akademije fudbala Zoran Stoisavljević zadovoljni dosadašnjim radom.

Zoran Stoisavljević, predsednik Akademije fudbala
Zoran Stoisavljević, predsednik Akademije fudbala

Važno je napomenuti da sa decom rade stručni i obučeni ljudi. Tokom časova sa decom radi najmanje četiri trenera. Rad sa polaznicima organizovan je tako da je jedan trener zadužen za obuku od 10 do 15 mališana, kako bi se svakom od njih posvetila što veća pažnja. Cilj akademije je da u narednom periodu oformi pet generacija dece. Tokom koktela deci je podeljena i komplet nova oprema. Rukovodstvo Akademije svim građanima Lazarevca čestitalo je Pravoslavnu Novu godinu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA