BeogradLazarevacVesti

Biciklistička vožnja sutra u Bistrici, ispred Memorijalne kuće Kremenica

PD Malci u saradnji sa lazarevačkim ljubiteljima planinskog biciklizma organizuje tradicionalno jesenje druženje „MTB Lazarevac 2021“ u subotu 30.10.2021.  Okupljanje učesnika zakazano je u 9.30 časova a start vožnje u 10.00 časova. ispred Memorijalne kuće Kremenica.
Ove godine vožnja se održava u selu Bistrica, sa startom i ciljem kod Memorijalne kuće Kremenica i spomen obeležja komandantu Gvozdenog puka Milivoju Stevanović Brki. Trasa ide uglavnom šumskim putevima i makadamom, dužine oko 31 km i sa akumuliranim usponom od 700 m. Očekuje se učešće oko 40 učesnika iz Lazarevca, Lajkovca, Valjeva, Loznice, Obrenovca, Beograda, Zemuna, Inđije, Aranđelovca…
Domaćini druženja, ljubitelji istorije i prirode sa Kremenice i Planinarsko društvo Malci iz Lazarevca u saradnji sa TO Lazarevac obezbedili su okrepu (sendvič i vodu) za sve učesnike vožnje. Iz udruženja napominju da je vožnja rekreativna, ne takmičarska i vremenskog limita za završetak vožnje nema.
U slučaju naglog pogoršanja vremena vožnja će biti odložena/otkazana. Za sve dodatne informacije: Aleksandar Kocić 0658120487, Mile Lazarević 0658124314.
image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA