BeogradLazarevacVesti

Biciklističkom vožnjom do Janinog ozdravljenja

Humani Lazarevčani nastavljaju ovih dana brojne akcije prikupljanja pomoći za sugrađanku Janu Simić. Grupa biciklista iz Lazarevca, organizovala je u nedelju 25. jula humanitarnu vožnju do Rajca. Organizator ove humanitarne akcije Vladimir Milić izrazio je zadovoljstvo odzivom biciklista kojih je bilo oko 30 na ovoj humanoj vožnji, Tokom ove akcije prikupljeno je ukupno 25 500 dinara i 50 švajcarskih franaka. Sav prikupljen prihod predat je majci Jane Simić.

Lazarevčani su nastavili sa humanitarnim akcijama za Janu Simić. U nedelju 25. jula održana je humanitarna vožnja za Janu. Učestvovalo je oko 30 biciklista koji su krenuli u vožnju ka Rajcu. Veliki broj učesnika koji se odazvao je bio iz Beograda, Uba, Aranđelovca i drugih gradova, izjavio je organizator ove vožnje Vladimir Milić. Za nekoliko sati sakupili su 25.500. dinara kao i 50 švajcarskih franaka.

Jana Simić, devojčica koja ima 13 godina, boluje od malignog tumora kičmene moždine. Već šest godina vodi bitku sa opakom bolešću. Pomozimo Jani da pobedi u ovoj bici i da nastavi detinjstvo sa osmehom.

Jana Simić danas je otputovala u Nemačku gde će početi desetodnevni proces i primati jako skupu Lanex anti-cancer vakcinu, za koju se nadaju da će ubrzati proces ozdravljenja, a koja se prima na 4-6 meseci u zavisnosti od odgovora organizma na terapiju. Janini roditelji u narednih par nedelja očekuju rezultate genetskih analiza iz Amerike i konačnu odluku njihovih ekperata da li će Jana primati novu vrstu terapije ili će morati na novu, osmu po redu operaciju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA