AranđelovacBeogradLazarevacVestiZabava

Festival „Roll & Blues“ u Aranđelovcu od 29. do 31. jula

U organizaciji konjičkog kluba „Aranđelovac“ na prostoru Eko hostela „Branč“, od 29. do 31. jula, biće održan „Roll & Blues“ muzički festival. Tokom tri dana trajanja festivala posetioci će moći da uživaju u bogatom muzičkom programu u prelepom i unikatnom ambijentu netaknute prirode hostela „Branč“ koji se nalazi ispod same Bukulje.

Na izuzetnoj lokaciji koja odiše mirom netaknute prirode eko hostela „Branč“ u Aranđelovcu, održaće se prvi muzički festival pod imenom „Roll & Blues“. Organizator ovog muzičkog događaja je konjički klub „Aranđelovac“ a ljubitelje dobrog zvuka i provoda očekuje bogat i raznovrstan muzički program.

Cena jednodnevne ulaznice za festival iznosi 500 dinara, dok je dvodnevna 950 dinara. U subotu 31. jula ulaz će biti besplatan. Ulaznice se mogu kupiti u Vulkan knjižarama, kao i na oficijalnim FB i Instagram stranicama Roll & Blues festivala, dok se na plakatima nalaze i specijalni QR kodovi putem kojih je takođe korisnicima pametnih telefona omogućeno da kupe ulaznice.

Hostel „Branč“ i konjički klub „Aranđelovac“ su već do sada organizovali različite događaje na kojima su se posetioci jako dobro provodili te je praksa organizacije sličnih manifestacija i dobra energija i pozitivna atmosfera preneta i na ovaj projekat.

Tokom trajanja festivala biće organizovan i kamp gde će posetioci koji se odluče da provedu više vremena moći da postave svoje šatore. Program festivala i kompletnu listu izvođača zainteresovani posetioci mogu pogledati na zvaničnim facebook i Instagram profilima „Roll & Blues“ festivala.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA