Bogat filmski program Centra za kulturu

Ljubitelje filmova očekuje bogat program ove i naredne nedelje u Centru za kulturu Lazarevac. Film „Spajdermen“ publika će imati priliku da ponovo pogleda u subotu 25. decembra od 17 časova. Kultna franšiza „Matriks-uskrsnuća“ biće prikazana u subotu i nedelju u 20 časova. Najmlađa publika moći će da uživa u novogodišnjem crtanom filmu „Pevajmo 2“ u subotu u 15 časova i u sredu u 19 časova.

U narednih nekoliko dana ljubitelje filmske umetnosti očekuje bogat i raznovrstan program. Publika će moći da pogleda film „Spajdermen“ u subotu od 17 časova. Naučno-fantastični akcioni film režisera Lane Wachowski „Matriks-uskrsnuća“ publika će moći da pogleda u subotu i u nedelju sa početkom od 20 časova. Tradicionalni novogodišnji koncert Jovana Kolundžije „Muzika je moja priča“ svi zainteresovani građani moći će da pogledaju u utorak 28. decembra od 20 časova u Centru za kulturu Lazarevac. Jovan Kolundžija je istaknuti srpski violinista, koji je održao više od 4000 koncerata širom sveta i koji je dobitnik brojnih domaćih i stranih nagrada. Gosti na koncertu će biti učenici Muzičke škole „Marko Tajčević“.

Za najmlađe, Centar za kulturu Lazarevac pripremio je novogodišnji crtani film „Pevajmo 2“. Optimistična koala i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji nastup do sada. Nakon tru godine tišine, bend U2 je konačno objavio novu pesmu koja će se premijerno čuti u ovom crtanom filmu.

U Galeriji „Savremenici“ Centra za kulturu Lazarevac, postavku pod nazivom „Decembarski likovni salon“ zainteresovana javnost imaće priliku da pogleda od 22. decembra do 22. januara naredne godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA