BeogradIzboriLazarevacVesti

Bojan Stević: Glas za listu broj 1, glas za sigurnu budućnost

Srpska napredna stranka odneće ubedljivu pobedu u opštini Lazarevac, a naši sugrađani na predstojećim izborima daće glas politici Aleksandra Vučića, kako na lokalu tako i na republičkim izborima, rekao je predsednik OO SNS-a Bojan Stević. U prethodne četiri godine Srpska napredna stranka, koja je nosilac liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, asfaltirala je i rekonstruisala preko 200 kilometara puteva, izgradila porodilište, Dnevni boravak za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju, završila Vatrogasni dom i započela nove projekte, rekao je predsednik lazarevačkih naprednjaka i pozvao građane da u što većem broju izađu u nedelju 21. juna na izbore.
Bojan Stević
Bojan Stević

Za četiri godine, koliko je SNS na vlasti u Lazarevcu rekonstruisane su ulice Stanislav Sremčević Crni i Vladika Nikolaj Velimirović, urađeno je preko 200 kilometara puteva u mesnim zajednicama, zamenjena toplovodna, kanalizaciona i vodovodna mreža… U prethodnom periodu izgrađeni su objekti koji su od strateškog značaja za opštinu i građane i započeti brojni projekti koji će rešiti problem parkiranja u opštini, ali i doprineti da centralna zona u Lazarevcu dobije potpuno drugačiji izgled, kaže Bojan Stević, predsednik lazarevačkih naprednjaka.

Izgled parka ispod Robne Kuće

Stević je ovom prilikom rekao da javno obećava da će 21. juna lista pod rednim brojem 1 „Aleksandar Vučić – Za našu decu“,  odneti ubedljivu pobedu u opštini Lazarevac i da će građani Lazarevca sa preko 60 posto izlaznosti, a sa preko 50 procenata svojih glasova glasati za Srpsku napredu stranku.

Bojan Stević
Bojan Stević

Nastavak izgradnje vodovodne mreže i rešavanje problema vodosnabdevanja, izgradnja priključka na auto put Miloš Veliki, dva kružna toka kod jezera Očaga, početak radova na autoputu Vožd Karađorđe, ulaganje u kulturne objekte i sport, izgradnja novih vrtića i rekonstrukcija školskih  objekata, samo su neki od projekata koji su već započeti ili će biti u narednom periodu, najavio je Stević. On je pozvao građane da u što većem broju u nedelju 21. juna na izborima zaokruže listu broj 1 i daju svoju podršku nastavku uređenja opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA