IzboriLazarevacVesti

Nepoznati počinioci oštetili bilbord GG „Lazarevac, naša kuća“ u Rudovcima

Nepoznati počinioci u noći između 16. i 17. juna oštetili su bilbord GG „Lazarevac, naša kuća“ u Rudovcima. Za sada nepoznata lica, isekla su glavu Milana Đorđevića sa predizbornog bilborda ove političke grupacije. Nosilac liste i predsednik stranke Milan Đorđević rekao nam je da se ovakav vandalski čin ne dešava prvi put i da je tokom ove kampanje uništeno još nekoliko bilborda u drugim lazarevačkim mesnim zajednicama. Najavio je da će protiv NN lica podneti krivične prijave i da očekuje da nadležne institucije reaguju.

Bilbord GG Lazarevac naša kuća

Predstavnici GG „Lazarevac, naša kuća“ okupili su se u Rudovcima ispred bilborda na kojem je u noći između utorka i srede isečena slika glave nosioca liste Milana Đorđevića. Ovaj vandalski čin verovatno je politički motivisan, kaže Milan Đorđević i dodaje da se skrnjavljenje bilborda ove političke grupacije ne dešava prvi put i da nekome očigledno smetaju dobri rezultati koje je ova stranka postigla na prethodnim lokalnim izborima.

Milan Đorđević
Milan Đorđević

Đorđević kaže da je za vandalizam saznao tek sinoć i da još uvek slučaj nije prijavio nadležnim institucijama ali da sumnja na svoje političke protivinike.

GG „Lazarevac, naša kuća“ po treći put izlazi na lokalne izbore. I ove godine očekuju dobre rezultate i pozivaju građane da u nedelju zaokruže redni broj 4.

GG Lazarevac naša kuća

GG „Lazarevac, naša kuća“ osuđuje ovaj napad i apeluje na sve građane da svoje političko mišljenje iznesu na izborima koji slede i da se suzdrže od destruktivnog ponašanja, mržnje, primitivizma i vandalizma.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA