BeogradLazarevacSportVesti

Boks klub „Greatest“ ugostio boksere iz Srbije na trećem turniru „Greatest open“

U organizaciji Boks kluba “Greatest” na terenu “Balerina” održan je treći boks turnir pod sloganom “Rađanje šampiona”. Jednodnevna bokserska revija okupila je klubove iz naše zemlje a zbog aktuelne epidemiološke situacije turnir je organizovan na otvorenom i sa ograničenim brojem borbi. Učesnike turnira pozdravio je i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević koji je poručio da će opština i u narednom periodu podržavati rad Boks kluba “Greatest” zbog izvanrednih rezultata koje bokseri ovog kluba postižu.

Predsednik opštine i bokseri

Treći “Greatest open” uspešno je organizovan uprkos pandemiji koronavirusa. Organizatori i ovoga puta nisu ništa prepuštali slučaju i ispoštovali su sve mere, organizovanjem turnira na otvorenom. I broj borbi je ograničen na 20 a ovaj put bokserske rukavice ukrstili su samo domaći bokseri.

Pehari Greatest open 3

Takmičare i organizatore pozdravio je predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, koji je naglasio da će opština podržati sve sportiste koji donose uspehe a svoj grad predstavljaju u najboljem svetlu. Od kluba je dobio zahvalnicu za pomoć pri realizaciji turnira.

Bojan Stević
Bojan Stević

Organizatori turnira, Boks klub „Greatest“ učestvovali su sa tri boksera: Nikola Kamaljević, Aleksa Ristić i Nikola Cvetković, dali su svoje maksimume u borbama i na dobar način prezentovali svoj klub.

Publika na boks turniru

Svoj četvrti rođendan Boks klub “Greatest” proslavio je brojnim uspesima sa takmičenja a na pomolu je i dobra saradnja sa opštinom, kaže Nemanja Stolić.

Nemanja Stolić
Nemanja Stolić

Cilj turnira jeste afirmacija domaćih takmičara, budućih šampiona, koje ćemo jednog dana sa ponosom pominjati kako su stasavali između ostalog i na našim turnirima. Turnir je imao i humanitarni karakter jer su organizatori prikupljali novac za lečenje bolesnih devojčica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA