BeogradLazarevacSportVesti

Kadetski turnir u šahu održan u Lazarevcu

Kadetski turnir Lazarevca  koji je okupio više od 60 učesnika održan je u Parohijskom domu. Turnir je organizovao šahovski klub “Kolubara“ uz podršku GO Lazarevac. Najbolji mladi šahisti takmičili su se u tri kategorije a učešće su uzeli klubovi iz Lazarevca, Valjeva,gradskih opština i susednih gradova. U ime predsednika opštine Lazarevac, učesnike je pozdravio i turnir otvorio Nikola Marinković član veća.

sah 1Lazarevac je ovog vikenda bio domaćin mladim i perspektivnim šahistima.  Kadetskim takmičenjem promovisan je šah ali i naš grad koji daje podršku sportistima. U ime predsednika opštine prisutnima se obratio član veća Nikola Marinković i svečano otvorio turnir.

sah 2Na  turniru u Lazarevcu učestvovalo je oko 70 mališana.  Pored učesnika iz susednih i gradskih opština turniru su prisustvovali i prijatelji kluba iz Smedereva. Za prva tri mesta u sve tri kategorije obezbeđeni su pehari.

sah 3Takmičenje je organizovano uz poštovanje svih epidemioloških mera, uz neophodnu dezinfekciju, distancu i maske. Posle dužeg perioda deca su mogla da uživaju u šahu i provere svoj talenat, znanje i iskušaju sreću, što je i cilj takmičenja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA