„Britke sablje“ pevale za lazarevačku publiku, uskoro i autorske pesme

Koncert benda „Britke sablje“, označio je počektak manifestacije „Kulturno leto“, što se tiče muzičkog dela programa. Na platou ispred Centra za kulturu, koji je organizator ove tradicionalne manifestacije, okupio se veliki broj ljubitelja roka koji su uživalu u nastupu ovog lazarevačkog benda.

Publika Brtike sablje

„Britke sablјe“ su lazarevački bend kојi svira оbrade dоmaćih i stranih rоk, pоp i fanki pesama. Ovaj četverac, koji čini stalnu postavku benda, prepoznatljiv je po dobroj energiji koju publika u Lazarevcu voli i ne čudi što su njihove svirke uvek dobro posećene. Bend je prošle godine imao priliku da zatvori manifestaciju a ove godine da otvori muzički deo programa „Kulturnog leta“.

Britke sablje Kulturno leto

Na pitanje da li uskoro planiraju autorsku muziku, jer je publika željna i ovog segmenta kada su u pitanju „Britke sablje“, basista benda Miloš Đurđević kaže nam da puno rade ali da će tokom leta članovi benda „sesti“ u studio i uraditi tri pesme koje su pripremili.

Miloš Đurđević
Miloš Đurđević

„Britke sablje“ ostaju verne rok muzici pa će i autorske pesme biti u tom žanru.

Pevač benda Britke sablje

Bend do kraja leta ima zakazanih deset nastupa a biće i predgrupa grupi „Van Gog“. Nastupaјu u klubоvima širоm Srbiјe, kaо i u inоstranstvu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA