LazarevacVesti

Brojne aktivnosti Nezavisnog sindikata policije u Lazarevcu

Nezavisni sindikat policije na nivou Srbije postoji 30 godina, a u Lazarevcu je osnovan 2019. i u tom periodu organizovan je veliki broj aktivnosti. Članovi redovno organizuju podelu  novogodišnjih paketa za decu, odlaske na popularne turističke destinacije u zemlji. Za ove dve godine nabavljene su nove klime, parket i ostali kancelarijski nameštaj a pripadnici ovog sindikata imaju aktivnu ulogu u borbi protiv epidemije koronavirusa, pa su u više navrata donirali maske i dezincikaciona sredstva, rekao nam je predsednik Nezavisnog sindikata policije u Lazarevcu Petar Lazić.

Nezavisni sindikat policije u Lazarevcu

Nezavisni sindikat policije, jedini reprezentativni, osnovan je 1991. godine. I pored velikih izazova koji su stajali na putu, rastao je iz godine u godinu i danas broji oko 30 hiljada članova. U opštini Lazarevac je aktivan dve godine i za to vreme mnogo toga je urađeno na poboljšanju uslova zaposlenih, kaže predsednik Sindikalne grupe u Lazarevcu Petar Lazić.

Petar Lazić
Petar Lazić

I tokom ove godine Nezavisni sindikat policije Lazarevac imaće brojne aktivnosti. Članovi sindikata tokom pandemije koronavirusa aktivno su učestvovali u mnogim akcijama, napominje Lazić.

Saradnja Nezavisnog sindikata policije sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i resornim ministrom Aleksandrom Vulinom je na visokom nivou, kaže Lazić ističući i dobre odnose sindikata sa lokalnim rukovodstvom u opštini Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA