BUDI HUMAN 12 za Jovanin i Petrov oporavak

Fejzbuk stranica „Humanitarna akcija Budi human 12“ otvorena je 2015. godine. Vlada Radosavljević želi da pomogne svom bratu koji je zbog ustanovljenog dijabetesa za nepuna četiri meseca izgubio vid. Ovaj human čovek je pre šest meseci aktivirao i instagram nalog pod nazivom „Budi human 12-Čibutkovica“, kako bi pomogao i drugoj bolesnoj deci.

Tokom velike borbe da pomogne bratu, njegova prva humanitarna akcija bila je za Lanu Jovanović, u vreme kada se cela Srbija ujedinila i kada je trebalo prikupiti 2,4 miliona dolara.

Posle te humanitarne akcije, krenuo je u borbu za malu Minju i Olivera, za koje je takođe trebalo da se prikupi 2,4 miliona dolara. Za Minju se za manje od mesec dana skupilo preko 90.000. dinara, a za Olivera 55.000. dinara.

Posle svih uspešnih akcija, Vlada je nastavio da se bori za one kojima je to najpotrebnije. Trenutno se sakuplja novac za Jovanu Barušić i Petra Batrićevića. U ovim akcijama imao je pomoć od mnogih fudbalera, koji su donirali svoje dresove za licitacije.

Prema rečima Vlade Radosavljevića, ovo nije kraj njegovom humanom radu. U planu ima da pomogne i malom Gavrilu. Poziva sve građane koji imaju želju da pomognu da mogu da mu se jave preko njegovog fb profila i instagram naloga „Budi human 12“.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA