LajkovacVesti

Bulevar ženskih tajni u Lajkovcu

„Najbolje ideje se rađaju u trenutku kada se suočimo sa najvećim problemima“ i „Kako reprogramirati sebe i istrčati dnevni, mesečni, životni maraton“  naziv je radionice “Bulevar ženskih tajni“ čiji su organizatori Vesna Dedić i Sanja Marinković, poznate TV autorke.

promocija

Svojevrsni festival, koji se održava u mnogim gradovima Srbije, zamišljen je kao susret žena koje se bave različitim poslovima, od poljoprivrede i zanatstva, do medicine, prosvete i politike, održan je u Lajkovcu. Pored organizatorki Vesne Dedić i Sanje Marinković, u programu su učestvovale istaknuta estradna umetnica Izvorinka Milošević i Aleksandra Ubović, trener za lični razvoj i autor programa “Zauvek vitki”.

Vesna-Dedić
Vesna Dedić

Predstavljene su tri uspešne Lajkovčanke: dr Jovanka Gomilanović – osnivač prve privatne lekarske ordinacije u Lajkovcu, Mila Lončar Mitrović – direktorka lajkovačke Predškolske ustanove “Leptirić” i Spomenka Milivojević – vaspitačica, aranžer cvetnog i ukrasnog bilja. Dobrodošlicu im je poželeo predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković.

Ovaj program nastoji da inspiriše i motiviše žene da žive život kakav žele, postignu svoje ciljeve i da na tom putu do uspeha, budu srećne, poručuju organizatorke festivala. Namera je, da svaka učesnica dobije podstrek i da se oseća privilegovano zbog života koji vodi.

Sanja-Marinković
Sanja Marinković

Ono po čemu se ova manifestacija razlikuje od svakodnevnih ženskih priča je to što je naš cilj da motivišemo žene da promene svoj život i da na putu promene budu srećne – rekla je Sanja Marinković.

promocija-1

Ideja „Bulevara ženskih tajni“ je da se sugeriše ženama da samo ako prepoznaju sopstvene vrednosti mogu da poštuju vrednosti onih sa kojima žive i rade.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA