Centar za kulturu Lazarevac obeležio 44. rođendan

Centar za kulturu Lazarevac obeležio je 44 godine postojanja, a tim povodom za sve zaposlene i prijatelje upriličen je svečani koktel. Vreme kada je ova ustanova sagrađena je period kada su se značajna sredstva izdvajala za kulturu i to je pokazatelj kako i u ovom modernom vremenu treba da se radi da bi se očuvala dugogodišnja tradicija, izjavio je v. d. direktora ove ustanove Marko Mijušković.

Centar za kulturu Lazarevac već pune 44 godine čuva tradiciju kulture. Moderno vreme nudi razne sadržaje koji su, kako je rekao direktor ove ustanove Marko Mijušković, upitnog kvaliteta. Zaposleni u CZK imaju zadatak da na najbolji način prezentuju prave vrednosti i sadržaje koji će sve ljude koji prate kulturna dešavanja usmeriti na pravi put kako bi svoje živote dalje kreirali na najbolji način, izjavio je Mijušković.

Programi i projekti koji su planirani za naredni period okrenuti su najmlađima. U planu je potpisivanje ugovora sa seoskim mesnim zajednicama i memoranduma sa školama kako bi se stekao uvid u to, koji su to najznačajniji programi prilagođeni našim najmlađima, izjavio je Mijušković.

Direktor Centra za kulturu Lazarevac Marko Mijušković izrazio je nadu da će i sledeće godine, kada ova ustanova bude proslavljala 45 godina postojanja, moći da se pohvale velikim brojem bogatog sadržaja koje će pripremiti za sve poklonike kulture u opštini Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA