BeogradKulturaLazarevacObrazovanjeSportVesti

Centar za kulturu pokrenuo onlajn novine „Nešto lepo“

Centar za kulturu Lazarevac pokrenuo je onlajn novine „Nešto lepo“ koje će izlaziti jednom mesečno. Plan je da ove novine u narednom periodu izlaze i u štampanom formatu. Ideja je da novine „Nešto lepo“ plasiraju kulturno obrazovne i sportske sadržaje, i da promovišu zdrave stilove života, rekao je direktor Centra za kulturu Lazarevac Marko Mijušković i pohvalio zaposlene koji rade na ovom projektu.

Redakcija novina Nešto lepo

Lazarevački Centar za kulturu aktivirao je onlajn novine „Nešto lepo“ koje će se baviti kulturno obrazovnim temama i afirmacijom zdravih stilova života, rekao je na poromociji novina direktor Marko Mijušković. On je napomenuo da je plan da novine izlaze i u štampanoj formi i pohvalio rad kolega na ovom projektu.

Marko Mijušković
Marko Mijušković

Prvo izdanje ovih novina bavi se svim aktuelnim događajima i kvalitetnim sadržajima sa teritorije opštine Lazarevac koji su održani u prethodnom periodu.

Novine su objavljene na sajtu Centra za kulturu Lazarevac, gde se nalazi direktan link ka ovom izdanju.

Mijušković je izrazio nadu da će novine „Nešto lepo“ ostaviti dubok pečat i trag u Lazarevcu. Ove novine će izlaziti jednom mesećno.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA