BeogradLazarevacVesti

Čestitka Puls teatra povodom Svetskog dana pozorišta

Svetski dan pozorišta obeležava se već 60 godina svakog 27. marta. Zbog epidemioloških uslova “Puls teatar“ Lazarevac ove godine obeležiće Svetski dan pozorišta onlajn. Predstavu “Sunce tuđeg neba“ možete pogledati od 20 časova na Youtube kanalu Puls teatra na linku  http://www.youtube.com/channel/UCeQ6Bkkwuax210yqnycXjrQ/featured

pozoriste

Svetski dan pozorišta se obeležava svakog 27.marta još od 1962.godine. Međunarodni pozorišni institut, koji predstavlja krovnu organizaciju UNESКO-a za pozorište i izvođačke umetnosti odlučio je da baš 27. mart bude praznik pozorišta.
Svake godine neko od znamenitih pozorišnih umetnika napiše poruku kolegama u pozorištu i čitavom svetu, a koja se tog dana čita u svim pozorištima pre početka predstave. Ove godine potuku svetu je napisala čuvena engleska glumica i dobitnica Oskara Helen Miren.

Lazarevačko pozorište “Puls teatar“ svake godine obeležava ovaj praznik poklon predstavom za sve koji vole ovu vrstu umetnosti. Svetski dan pozorišta ovoga puta biće obeležen u virtuelnom svetu. Na Youtube kanalu Puls teatra možete pogledati čestitku povodom dana pozorišta ali i poklon predstavu “Sunce tuđeg neba“ koja će biti emitovana od 20 časova.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA