BeogradLazarevacVesti

„Cipelići“ obeležili godinu dana svog uspešnog rada

Vrtić „Cipelići“ PU „Rakila Kotarov Vuka“ obeležio je godinu dana svog uspešnog rada prigodnim programom. U programu su učestvovale sve grupe dece, koje su zajedno sa svojim vaspitačicama pripremile raznovrsne tačke. Roditelji mališana su takođe pružili podršku ovoj proslavi. Nakon priredbe organizovan je humanitarni bazar a sav prihod od prodaje rukotvorina biće doniran za lečenje dečaka Koste Leševića.

Vrtić „Cipelići“ PU „Rakila Kotarov Vuka“ obeležio je godišnjicu rada prigodnim programom. Na priredbi povodom prvog rođendana predstavile su se sve grupe. Ova ustanova, koja je svoja vrata otvorila 1. marta 2023. godine, danas je domaćin više od 90 veselih mališana koji svakodnevno istražuju, uče i rastu uz ljubav i podršku svojih vaspitača i stručnog osoblja. Nataša Jovanović, vaspitačica, ovu priliku iskoristila je i da zahvali kolektivu vrtića „Cipelići“ na predanosti i posvećenosti svakom detetu, upravi na vođenju ustanove koja pruža najbolje uslove za razvoj najmlađih, kao i svim zaposlenima na trudu i energiji uloženoj u rad sa decom. Takođe, nije zaboravila ni roditelje, ističući njihovu važnu ulogu u partnerstvu koje doprinosi sveukupnom napretku svakog deteta.

Svakodnevno, sa mališanima u svim grupama kroz igru uče se novi pojmovi i pripremaju za dalje školovanje.

Požrtvovano i sa puno ljubavi, vaspitači i stručno osoblje trude se da kroz nove projekte decu nauče novim veštinama a tokom godinu dana rada zidovi samog objekta oplemenjeni su radovima dece.

Nakon priredbe u holu objekta organizovan je i prodajni bazar a roditelji su mogli da kupe rukotvorine i slatke i slane proizvode. Sav prihod od prodaje namenjen je za nastavak lečenja dečaka Koste Leševića. Uz puno osmeha, ali i poneku suzu, mališani su nam pokazala šta su to sve tokom godinu dana boravka naučili u vrtiću. Uz stručan nadzor svojih vaspitača, koji su im podrška u svakom koraku njihovog razvoja nastavljaju dalje u istraživanju sveta zajedno uz želju da još puno rođendana proslave zajedno.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA