BeogradLazarevacVesti

Članovi Udruženja “Drug sa druma” delili paketiće deci svojih nastradalih kolega

Udruženje “Drug sa druma” organizovalo je podelu novogodišnjih paketića deci svojih kolega koji su stradali u saobraćajnim nesrećama ili koji zbog zdravstvenih razloga nisu u mogućnosti da rade. Karavan ovih humanih vozača kamiona putuje širom Srbije, drugu godinu zaredom a obišli su i donirali paketiće deci Lazarevca i Valjeva. Ove godine oko 1000 paketića uručeno je deci iz Srbije a oko 200 paketića biće podeljeno deci sa Kosova.

Članovi Udruženja “Drug sa druma”, koje čine vozači kamiona putuju širom Srbije i dele novogodišnje paketiće deci svojih kolega koji su stradali u saobraćanjim nesrećama ili koji su iz zdravstvenih razloga sprečeni da rade. Ove godine Deda Mraz i Baba Mrazica iz kamiona podeliće više od 1000 paletića.

Ovi humani vozači kamiona planiraju da pored dece iz naše zemlje posete i mališane u Bosni i Hercegovini, ali i na Kosovu.

Ciljevi Udruženja “Drug sa druma” su pružanja socijalne, finansijske i drugih vidova pomoći kolegama kao i članovima njihovih porodica a prvenstveno deci vozača teretnih vozila, kao i pružanje pomoći drugim licima za koje udruženje postigne saglasnost većinom članstva. Ovo udruženje broji više od 350 članova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA