Crveni krst podelio paketiće deci u posebnom odeljenju „Dulove škole“

Predstavnici Crvenog krsta iz Lazarevca uručili su poklon paketiće učenicima u posebnom odeljenja OŠ “Dule Karaklajić”.

Paketić za Dulovu školu

Tokom tradicionalne humanitarne akcije „Jedan paketić – mnogo ljubavi“ i ove godine u saradnji sa trgovinskim objektom „Maxi“, volonteri Crvenog krsta prikupili su i pripremili 36 paketića. Akciji se odazvao veliki broj naših sugrađana a tom prilikom prikupljeno je oko 120 kilograma slatkiša, kažu predstavnici opštinske organizacije Crvenog krsta Lazarevac.

Akcija „Jedan paketić – mnogo ljubavi“ i ove godine uspešno je realizovana u opštini Lazarevac zahvaljujući kompaniji „Delhaize“ ali i dobrim ljudima, koji su se uključili u akciju Crvenog krsta i shodno svojim mogućnostima darovali slatkiše za potrebe ove humane i lepe akcije. Pred Savindan učenike  posebnog odeljenja u OŠ “Dule Karaklajić” obradovali su predstavnici Crvenog krsta i uručili im 36 paketića punih slatkiša.

Deca u Dulovoj

Miroslav Davidović, direktor ove obrazovne ustanove zahvalio je predstavnicima Crvenog krsta i svim humanim sugrađanima koji su se potrudili da doniraju slatkiše i prikupe veliki broj paketića za decu. Dobra saradnja ove škole i Crvenog krsta ogleda se i u brojnim vežbama i predavanjima koje je ova organizacija održala u “Dulovoj školi”.

Miroslav Davidović
Miroslav Davidović

Humanitarna akcija „Jedan paketić-mnogo ljubavi“ već tradicionalno se organizuje u saradnji sa Maxi objektima širom Beograda. Ove godine Lazarevčani su bili itekako humani i spremni da se priključe akciji. Prikupljeno je 120 kilograma slatkiša koji već nekoliko godina zaredom završe u rukama onih kojima je osmeh i najpotrebniji.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA