Cveće nepogrešiv izbor za 8. mart

Međunarodni dan žena svuda u svetu obeležava se 8. marta. Iako se svi slažemo da ne treba samo tog dana žene obasipati poklonima i pažnjom, ipak tog dana muškarci svojim lepšim polovinama, majkama, bakama i prijateljicama najčešće kupuju poklone. Tog dana obično se poklanja cveće a ovaj veseli, šareni dar razveseliće svaku ženu.

Ruže

Iako ljubav i zahvalnost treba pokazivati tokom cele godine, 8. mart ima neku posebnu čar jer pripada isključivo ženama koje se svaki dan bore da pokažu koliko su jake. Najčešći poklon koji dame dobiju za osmi mart upravo su cvetni aranžmani a veliki izbor ovog šarenog mirisnog bilja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U bogatoj ponudi raznolikog cveća prednjači cvećara „Sunce“ u Lazarevcu koja je i ovog osmog marta spremna dočekala svoje kupce. Kažu da je potražnja velika ali i da se ove godine traže neobični aranžmani. Dodaju da svakako nećete pogrešiti ukoliko damama poklonite sobno bilje koje ne zahteva puno truda oko održavanja.

Milica Lazarević
Milica Lazarević

Pored lepog cveća, novi trendovi diktiraju i nove aranžmane a u cvećari „Sunce“ trude se da sve to uklope u skladu sa novacijama ali da svemu tome daju i svoj lični pečat po kome i jesu prepoznatljivi.

Pored ruža koje su neizostavne u svakom buketu i aranžmanu, u cvećari „Sunce“ možete pronaći i neke biljke koje su netipične za naše podneblje i koje rastu bukvalno samo od vazduha.

Uprkos rastu cena svih proizvoda, cvećari kažu da ni ove godine nisu podizali cene aranžmana uprkos višim nabavnim cenama koje su na tržištu.

Pored velikog izbora cveća i prelepih aranžmana za sve ukuse i uzraste, cvećara „Sunce“ potrudila se da ove godine za Dan žena obezbedi i dostavu cveća koju će vršiti meda Cvetko. Takođe, prostor oko cvećare uvek je uređen u skladu sa godišnjim dobom ali i predstojećim praznicima, pa je svakako jedno od najčešćih mesta za fotkanje na instagramu upravo ispred cvećare „Sunce“.

Ukoliko razmišljate šta pokloniti lepšoj polovini ili dragoj osobi za Dan žena, složićete se da je cveće nepogrešiv odabir i bez obzira da li se odlučite za jednu ružu ili ceo buket zasigurno ćete ulepšati dan osobi kojoj ga poklonite.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA