SNS Lazarevac u novim prostorijama

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lazarevac otvorio je nove prostorije koje se nalaze u Karađorđevoj ulici broj 41. Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj članova, simpatizera i predstavnika drugih političkih organizacija. Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić izrazio je zadovoljstvo novim prostorijama u Lazarevcu i kolegama poželeo mnogo sreće u daljem radu i još bolje rezultate u budućnosti. Predsednica lazarevačkih naprednjaka Tijana Davidovac istakla je da će se aktivisti stranke u narednom periodu bazirati na rad sa sugrađanima kako bi čuli sve njihove probleme.

Darko Glišić u Lazarevcu

Lazarevački odbor Srpske napredne stranke u prisustvu velikog broja članova, simpatizera i pripadnika drugih političkih opcija otvorio je nove prostorije. Svečanom otvaranju prisustvovao je i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić koji je kolegama u Lazarevcu poželeo uspeh i još bolje rezultate u narednom periodu, ističući da je Lazarevac značajan za Gradski odbor ove stranke.

Nove prostorije SNS u Lazarevcu

Predsednica Opštinskog odbora SNS Lazarevac Tijana Davidovac istakla je da će u narednom periodu doći do promene u funkcionisanju odbora, te da će se aktivisti bazirati na razgovor sa građanima u cilju rešavanja njihovih problema.

Darko Glišić obišao nove prostorije SNS U Lazarevcu

Nove prostorije Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lazarevac nalaze se u Karađorđevoj ulici broj 41.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA