BeogradLazarevacVestiZabavaZanimljivosti

Cvetni simboli ljubavi: Savršen poklon za Dan zaljubljenih

Širom sveta 14. februar je dan kada se slavi ljubav, dan posvećen onima koji vole i koji su voljeni. Mnogi taj dan slave i Svetog Trifuna, zaštitnika vinograda. Bilo da poklanjate cveće ili nešto drugo, čin poklanjanja je želja da se nekome pokaže pažnja, zato poklon i ne mora biti skup a važno je da je darovan iskreno i od srca. Cvećara „Sunce“ u Lazarevcu pripremila je bogat izbor cveća svih vrsta, kao i aksesoare koji su sada neizostavni deo svakog cvetnog aranžmana. Plišane mede, srca, ukrasi su dodatno da ulepšaju cvetne bukete a pažljivim odabirom istih ostavljate svoj lični pečat i pokazujete primaocu da vam je bitan.

Bez obzira da li se opredeljujete za romantično izražavanje ljubavi ili tradicionalno obeležavanje zaštitnika vinograda, jedno je sigurno – to je dan kada se pokazuje pažnja i iskrena ljubav prema voljenim osobama. Cveće možda zvuči kao kliše, ali većina žena se ne bi složila sa tim. Cveće je i dalje broj jedan kada želite nekome da pokažete pažnju i naklonost. Cvećara „Sunce“ u Lazarevcu vam pruža bogat izbor cveća svih vrsta, kao i aksesoare koji su postali neizostavni deo svakog slavlja.

Plišani medvedići, srca i razni ukrasi dodatno upotpunjuju svaki aranžman, čineći ga još lepšim i značajnijim za onoga ko ga prima. Važno je napomenuti da poklon ne mora biti skupocen da bi bio poseban; ono što se zaista broji jeste iskrenost i ljubav koja se prenosi tim gestom.

Bilo da birate buket crvenih ruža kao klasičan simbol ljubavi ili se odlučujete za neko drugo cveće koje oslikava vaš odnos, važno je da poklon odražava vaše emocije i pažnju prema voljenoj osobi. Svaki detalj ima svoju ulogu u stvaranju posebnog trenutka, pa pažljivim odabirom cveća i dodataka ostavljate svoj lični pečat i pokazujete koliko vam je stalo do osobe kojoj darujete.

Što se održavanja tiče, vlasnica cvećare „Sunce“ kaže da je neophodno da rezano cveće podrežemo, stavimo u svežu vodu i da na taj način u svom domu možemo imati sveže cveće narednih sedam dana.

Neka vaša ljubav zasija u punom sjaju ovog 14. februara, bilo da se izražava kroz romantične gestove ili tradicionalno poštovanje običaja. Cvećara „Sunce“ je tu da vam pomogne da izrazite svoja osećanja na najlepši mogući način.

Ovo su samo neke od ideja kako odabrati cvetni poklon, ali nećete pogrešiti i da svaki dan darujete voljenima makar po jedan cvet. Nema pogrešne prilike, a uz pomoć i savete cvećara nema ni pogrešnog odabira.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA