Da Marina Višnjić ozdravi SMS 571 na 3030

Tokom humanitarnog koncerta u klubu ‘’London’’ i akcije koje su organizovali kolege i prijatelji naše teško bolesne sugrađanke Marine Višnjić, prikupljeno je 5 600 evra. Organizatori ove humanitarne akcije uputili su apel svim ljudima dobre volje da kupovinom ulaznice, donacijom u humanitarne kutije sa Marininim imenom, koje su postavljene širom grada ili uplatom na račun omoguće njeno dalje lečenje u Nemačkoj. Marini se može pomoći i slanjem SMS-a na 3030, njen broj je 571.

Marina Višnjić je 1977. godište, a svoju borbu vodi od 2012. godine. Sve je počelo od problematičnog mioma na materici, a nastavilo se retkom i progresivnom vrstom kancera-leomisarkomom, čija je učestalost 1% od ukupnih malignih oboljenja. Prošla je kroz operaciju i zračenja, nakon čega je stanje bilo mirno. Međutim, marta 2016. godine ova uporna bolest se vratila.

Od tad, Marina hrabro i ne posustajući, uz podršku porodice i prijatelja prolazi kroz tri operacije u roku od devet meseci i hemioterapije koje na ovu vrstu tumora nisu delovale. S obzirom na to da su sve mogućnosti lečenja u Srbiji iscrpljene, Marini je neophodan novac za odlazak u instranstvo na imunoterapije koje bi mogle da reše njeno životno pitanje.

Odlučni u želji da joj pomognu da istraje u borbi sa opakom bolešću njeni prijatelji, kolege i članovi porodice pokrenuli su sveobuhvatnu humanitarnu akciju, ipak to sve nije dovoljno imajući u vidu koliko novca je potrebno za dalje lečenje zbog toga je humanitarna fondacija ‘’Budi human’’ prošle nedelje započela prikupljanje novca putem SMS poruka 3030 a broj koji treba upisati u poruci za pomoć Marini je 571.

Sve informacije vezane za humanitarnu akciju čiji je cilj pomoć u lečenju Marine Višnjić mogu se pronaći na fb stranici ‘’Ko daje ima’’, a svi koji žele mogu pomoći i uplatom na račun ERSTE BANKA 340-32079064-27.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *