BeogradLazarevacObrenovacVesti

KOMPANIJA MEI TA – Dan otvorenih intervjua u Lazarevcu

Kineska kompanija Mei Ta iz Bariča organizuje Dan otvorenih intervjua u Lazarevcu u subotu 24. februara u lazarevačkom Centru za kulturu. U periodu od 10 do 14 časova, predstavnici kompanije upoznaće zainteresovane sa radom ove firme, a imaće priliku da ostave i svoju radnu biografiju, ukoliko su zainteresovani za rad u proizvodnji.

Najava Dan otvorenih vrata u Lazarevcu

Ovo je prilika da Lazarevčani pronađu posao u kompaniji koja nudi odlične uslove svojim radnicima, ali i plate iznad republičkog proseka, rekao je ovom prilikom predsednik opštine Bojan Sinđelić, prilikom posete kompaniji Meita.

Najava Dan otvorenih vrata u Lazarevcu
Tamara Nešić

Naredne nedelje u kompaniji MEI TA biće zaposleno još 150 radnika, što znači da će ova fabrika zapošljavati oko 100 ljudi uglavnom iz Obrenovca. Uskoro će i nezaposleni iz Lazarevca imati šansu da se zaposle u ovoj kompaniji, jer će u Centru za kulturu biti organizovan dan otvorenih intervjua – kaže Tamara Nešić iz Odeljenja za ljudske resurse kompanije MEI TA.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić, zahvalio se predstavnicima kompanije i rukovodstva opštine Obrenovac na pruženoj prilici da se na ovaj način smanji i nezaposlenost u GO Lazarevac.

Najava Dan otvorenih vrata u Lazarevcu
Bojan Sinđelić

Ovo je prilika za naše sugrađane da pronađu posao u kompaniji koja ima izuzetne uslove rada, posluje po Evropskim standardima – dodao je Sinđelić

Predsednik Sinđelić napomenuo je da je i nova autobuska linija na relaciji Obrenovac – Lazarevac, omogućila zaposlenima da lakše putuju na posao.

Najava Dan otvorenih vrata u Lazarevcu

Nakon uspešnog Dana otvorenog intrevjua, koji je kompanija organizovala u Obrenovcu, gde je posao našao veliki broj građana ove opštine, priliku za posao imaće i Lazarevčani. Potrebno je da tog dana ponesu svoju radnu biografiju i obave razgovor sa predstavnicima kompanije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA