BeogradLazarevacVesti

Dan škole OŠ “Milorad Labudović Labud“

Učenici i profesori osnovne škole ‘’Milorad Labudović Labud’’ obeležili su 172 godine od početka rada škole u Baroševcu. Proslava dana škole i ovoga puta bila je obeležena predstavljanjem uspeha učenika škole.

Osnovna škola u Baroševcu, jedna je od najstarijih  na području lazarevačke opštine. Na njenim temeljima i danas postoji objekat, koji neće biti srušen, a prema najavama, biće proglašen za spomenik kulture. U novom, modernom objektu učenici su predstavili svoje talente, kreativnost ali i sve nagrade koje su osvojili.

Ljiljana Ilić
Ljiljana Ilić

Sa ponosom ističemo da trajemo jako dugo. Škola u Baroševcu pominje se davne 1845. godine. Roditelji su nam poverili ono najvernije a to su njihova deca. Deca su ovde zbrinuta, o njima brinu, vaspitavaju i obrazuju kvalitetni, stručni ljudi koji neguju, pre svega u kolektivu, jedan dobar saradnički odnos za dobrobit svih naših učenika. – izjavila je Ljiljana Ilić, direktor OŠ ‘’Milorad Labudović Labud’’.

Na svečanoj akademiji  učešće su pored matične škole uzeli i učenici izdvojenih četvorogodišnjih odeljenja iz Zeoka, Bistrice i Strmova. Pored svečane akademije učenici su od početka godine uspešno pripremili nastupe na brojnim takmičenjima.

Učestvujemo na svim manifestacijama, i u gradu Lazarevcu i u Beogradu. Škola u Baroševcu osvojila je prvo mesto za grupnu masku. Osvojili smo prvu nagradu na festivalu nauke, koji su izradili učenici četvrtog razreda sa svojom učiteljicom. – dodala je Ljiljana Ilić

Uspesima škole od početka ove školske godine treba pridodati i interesovanje lista “Politika“ koji je osnovnoj školi “Milorad Labudović Labud“ posvetio čitavu stranu kao jednoj od najstarijih škola u Beogradu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA