BeogradLazarevacVesti

Dan vozača „Kolubare Građevinar“

Svoju slavu, Svetog Vasilija preduzeće “Kolubara Građevinar“ tradicionalno obeležava kao Dan vozača. U organizaciji sindikata i rukovodstva preduzeća i ove godine organizovana je proslava, a tom prilikom predstavnici preduzeća čestitali su svim zaposlenima praznike i izrazili uverenje da će ova godina biti još uspešnija i bolja od prethodne.

Dan vozača Kolubare Građevinar

Dan Svetog Vasilija, 14. januar se već dugo u “Građevinaru“ proslavlja kao Dan vozača. I ove godine po pravoslavnoj tradiciji sečenjem kolača, uz molitvu i žito obeležen je praznik uz želje da preduzeće nastavi svoj put uspeha. Ni predstavnici sindikata nisu krili zadovoljstvo postignutim rezultatima u ovoj godini.

Čestitajući slavu svim zaposlenima direktor “Kolubara Građevinara“ Miroslav Čantrak je naglasio da je ovo treća slava od kada je on na čelu ovog preduzeća i da je svaka godina u poslovnom i finansijskom smislu bila bolja od prethodne. Čantrak je izrazio nadu da će i godine pred nama biti plodonosne za “Kolubara Građevinar“.

Miroslav Čantrak
Miroslav Čantrak

Ja se ne plašim za budućnost „Kolubare Građevinar“. Mi samo treba da nastavimo ono što smo počeli, dalju stabilizaciju firme i sve ono što podrazumeva da „Kolubara Građevinar“ opstane na tržištu, da svi zaposleni budu tamo gde jesu, da imaju lične dohotke i da mi sprovedemo do kraja sve ono što smo započeli. – dodao je Čantrak.

Dan vozača Kolubare Građevinar

Sa puno optimizma i verom u sigurnu egzistenciju pod okriljem EPS- a zaposleni „Kolubara Građevinar“ su u daleko boljem raspoloženju nego prethodnih godina obeležili svoju slavu i Dan vozača, sada već sigurni da je budućnost „Kolubara Građevinar“ i njihovih radnih mesta obezbeđena.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA