BeogradLajkovacVesti

Novogodišnji koktel DS Lajkovac

Obeležavajući srpsku Novu godinu koktel je organizovao i OO DS Lajkovac. Predsednica Kosana Grčić ocenila je da je tokom 2017. godine DS ostvarila planirane rezultate, što kako je rekla Grčićeva govori o tome da ova stranka svoje tekovine čuva i nastavlja da radi na idejama i vizijama započetim još 1920. godine, u duhu socijal – demokratije.

Novogodišnji koktel DS Lajkovac

Povodom koktela koji je organizovao OO DS Lajkovac, predsednica ovog odbora Kosana Grčić obratila se članovima, simpatizerima stranke i građanima Lajkovca i ocenila da su rezultati ove stranke tokom izborne 2017. godine zadovoljavajući.

Radoslav Milojičić
Radoslav Milojičić

Narodni poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić je naglasio da je 2017. godina za demokrate bila uspešna, na proteklim izborima u četiri opštine ova stanka je osvojila prosečno 14,5 odsto glasova.

Odgovarajući na pitanje o planiranim rezultatima DS na predstojećim izborima Milojičić je istakao da će rezultati u najvećoj meri zavisiti od predstojeće kampanje. Uz Demokratsku stranku će pored Nove stranke stati i druge političke partije i sindikati i očekujemo široki blok političkih stranaka rekao je Milojičić.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA