BeogradKulturaLazarevac

Dan zaljubljenih uz „Neverne bebe“

U Centru za kulturu Lazarevac popularni bend „Neverne bebe“ održao je koncert povodom Dana zaljubljenih. Publici u Lazarevcu predstavili su se svojim dobro prepoznatljivim hitovima zahvaljujući kojima ovaj bend traje već 25 godina. Na koncertu su nastupili i specijalni gosti, lazarevčanka Jelena Gavrilović, popularna glumica, i Bane Lalić MVP.

Dan zaljubljenih uz „Neverne bebe“

Neverne bebe, bend koji važi za jednu od najveći regionalnih koncertnih atrakcija nastupio je u okviru obeležavanja svojih prvih 25 godina postojanja ali i sa specijalnim povodom, u čast obeležavanja Dana zaljubljenih.

Dan zaljubljenih uz „Neverne bebe“

Za sve posetioce koncerta bio je pripremljen specijalan repertoar uz prepoznatljive hitove ali i pesme iz prvog dela karijere koje se ne izvode tako često, što je svakako poslastica za publiku svih generacija. Koncert u Lazarevcu održan je pod nazivom „Slavimo ljubav zajedno“.

Dan zaljubljenih uz „Neverne bebe“
Tijana Sretković

Jako je teško u ovom vremenu istrajati, da ne kažem trajati. Imati Milana koji čitavu ideju vodi, kao vođa ovog benda i kao tekstopisac i kompozitor, zaista bez njega mislim da ovaj bend ne bi opstao ni dan – dodala je Tijana Sretković.

Bend ove godine slavi 25 godina uspešnog rada, kako kaže Tijana, biće iznenađenja za najvatrenije fanove.

Dan zaljubljenih uz „Neverne bebe“

Ovih dana u medijima se često piše o festivalu Beovizija, na kojem će biti izabran naš predstavnik za Pesmu Evrovizije. Neverne bebe za sada ne razmišljaju u tom pravcu, ali u nekim narednim godinama, ukoliko se poklope sve kockice, možda ih vidimo na ovom takmičenju.

Dan zaljubljenih uz „Neverne bebe“
Jelena Gavrilović

U narednom periodu Neverne bebe će deo svog vremena provoditi u studiju, spremajući novosti za svoje obožavaoce, a uskoro ih očekuje turneja „25 od 25“ kada će nastupiti u 25 najvećih gradova u Srbiji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA