Defileom najlepših maski završen 34. Festival humora za decu

Defileom maski glavnom lazarevačkom ulicom završen je 34. Međunarodni festival humora za decu, koji je trajao četiri dana, a proglašene su i najbolje maske u više kategorija. Festival je zatvorio predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević kome je devojčica Sofilja Lazarević na bini vratila ključeve grada. Gosti maskenbala bili su dečiji pisac Mira Bulatović i Branko Kockica.

Stević prima ključeve grada

I ove godine nadaleko čuveni maskenbal privukao je veliki broj dece, njihovih roditelja, baki i deki, vaspitača i nastavnika. U glavnoj lazarevačkoj ulici videli smo princeze, astronaute, čarobnjake i omiljene junake iz crtanih filmova. Na sceni kod Rudarske česme proglašene su najbolje maske, a u ime dece ključeve grada predsedniku opštine Bojanu Steviću vratila je Sofija Lazarević.

Deca nisu krila zadovoljstvo samom manifestacijom i poručila su da će se vratiti i naredne godine.

Tokom proglašenja najboljih maski, publiku je kod Rudarske česme pozdravio junak mnogih generacija Branko Kockica, kome je uručeno Gašino pero za doprinos humanijem i vedrijem detinjstvu.

Tokom trajanja Festivala humora za decu, organizovane su brojne tribine, radionice, a mališani su imali priliku da se druže sa dečijim pesnicima, piscima i animatorima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA