BeogradLazarevacSportVesti

Devojčice Kolubare druge u Srbiji!

Pre nekoliko dana na završnici Državnog prvenstva Srbije u fudbalu, talentovane devojčice Kolubare osvojile su drugo mesto! Na takmičenju koje je održano u okviru Mini-maksi lige, u Smederevaskoj Palanci, najmlađe članice ženskog kluba iz Lazarevca, su pobrale simpatije. Reč je o selekciji devojčica rođenih 2007. godine i mlađim.

Treneri Sandra Milojević i Gordana Milinović, bile su više nego zadovoljne posle ostvarenog rezultata. Njihove učenice su takmičenje završile na drugom mestu sa dve pobede i jednim porazom. Savladani su Žarkovo i niški Mašinac, dok je jedini poraz pretpljen od Vojvodine iz Novog Sada, koja je i pobednik za ovu godinu.

Milojevićeva i Milinovićeva, su posebno istakle sjajnu organizaciju završnog turnira, posle kojeg su uručeni pehari, medalje i lopte kao nagrade za ostvareni plasman.

Ovo je još jedan dokaz da u ŽFK „Kolubara“ ne bi trebalo da se brine za fudbalsko sutra, jer u školi ovog kluba, stasava jedna izuzetno perspektivna generacija devojčica, za koju su stručnjaci previđaju lepu budućnost.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA