Mali vaterpolisti TEK-a treniraju u Lazarevcu

Odužio se remont bazena u Velikim Crljenima. Iz tog razloga, članovi Vaterpolo kluba „TEK“ su bili prinuđeni da obustave aktivnosti. Pored činjenice da bazen nije za upotrebu, jedan od povoda za prekid aktivnosti, bila je i aktuelna situacija sa Kovid 19. Međutim, od pre nekoliko dana, mlađe selekcije ovog sportskog kolektiva, ipak su se vratile treninzima.

Zoran Maksimović, trener talentovanih dečaka i jedan od vodećih ljudi VK „TEK“ ističe, da je vrlo teško organizovati klub i raditi u maloj sredini. Nije kaže, vaterpolo kao recimo fudbal, gde je masovniji odziv mališana, a gde su i uslovi mnogo drugačiji u odnosu na vodene sportove. On se slaže da Veliki Crljeni imaju dobre uslove, ali samo kada je objekat u punoj upotrebi, a takva situacija nije sa bazenom u ovom momentu.

Ipak, Maksimović je pronašao alternativno rešenje, pa će mali vaterpolisti TEK-a u narednom periodu trenirati na bazenu SC „Kolubara“.

Maksimović se zahvalio rukovodstvu Sportskog centra u Lazarevcu, a ujedno uputio i poziv dečacima koji bi da se okušaju u ovom, za Srbiju trofejnom sportu, da to mogu uraditi svakodnevno.

Treninzi mlađih selekcija VK „TEK“ organizuju se subotom i nedeljom od 8.30 časova.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA