BeogradLazarevacVestiZabava

DJ tandem iz našeg grada Wise D & Kobe ove godine na čuvenoj Exit Dance Areni

Naši sugradjani, prijatelji naše kuće, i jedan od najboljih regionalnih DJ tandema: Wise D & Kobe nastupiće iduće subote na EXIT festivalu na najvećem DJ stage-u sa vodećim svetskim imenima elektronske muzike poput: Solomun, Guy Gerber, Nina Kraviz…

Oni su inače više puta predstavljali naš grad na ovom vodećem evropskom festivalu, ali njihov veliki rad i zalaganje doveo ih je na najveci DJ stage pod nazivom Dance Arena sa kapacitetom od 25000 ljudi!!!

Wise D & Kobe

Nekada davno imali su i svoju radijsku emisiju na Gem radiju gde su promovisali novitete elektronske muzike i dovodili razne goste iz sveta kulture, muzike i sporta.

Wise D & Kobe

Oni su diplomirani inženjeri Audio i video tehnologija, ostvarili su se i kao roditelji, a profesionalno se bave ovim poslom i van granice naše zemlje.

Mnoge novije generacije ne pamte njihove dogadjaje u našem gradu gde se na Bazenu, jezeru Očaga, Centru za kulturu i mnogim drugim lokacijama okupljalo po nekolliko hiljada mladih ljudi. Par godina nisu nastupali zajedno na nekoj većoj zabavi u Lazarevcu, ali najavili su nam da će se to desiti uskoro.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA