LazarevacObrazovanjeVesti

Đak generacije „Dulove“ škole Nina Gavrilović ređa uspehe na svim takmičenjima

Učenica osnovne škole „Dule Karaklajić“ Nina Gavrilović, proglašena je za đaka generacije školske 2020/2021. godine, dobitnica je Vukove diplome i mnogih nagrada koje je osvajala na raznim školskim takmičenjima među kojima su oni iz matematike, programiranja, engleskog jezika, stem takmičenja i mnogih drugih. Pored toga što je odličan đak, ona ima zapažene rezultate na takmičenjima u plesu i gimnastici kojima se bavi 12 godina. Za televiziju Gem, Nina je rekla da je veoma ponosna što je upisala matematičku gimnaziju u Beogradu a što se hobija tiče, najavila je prelazak u novi plesni klub „Dance factory“.

Nina Radulović, levo

Nina Gavrilović učenica osnovne škole „Dule Karaklajić“ proglašena je đakom generacije za 2020/2021 godinu. Već dvanaest godina se bavi gimnastikom i plesom, a ostvarila je i zapažene rezultate.

Nina Radulović

Nina ove godine napušta Lazarevac i počinje sa školovanjem u Beogradu. Ističe da je mnogo srećna jer je upisala matematičku gimnaziju u Beogradu, o čemu je odmalena sanjala. Prelaskom u drugi grad preći će i u plesni klub „Dance factory“.

Nina Gavrilović na takmičenju

Pored dobijene Vukove diplome, Nina je dobitnica brojnih priznanja na školskim takmičenjima iz matematike, informatike, engleskog jezika i gotovo svih predmeta.

San ove uspešne devojčice je da bude uspešna u nauci ali i da nastavi sa svojim plesnim uspesima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA