KulturaLazarevacVesti

Flautistkinja Dušica Nikolić ponovo oduševila publiku u Lazarevcu

Nakon dve godine, flautistkinja Dušica Nikolić održala je solistički koncert za svoje sugrađane u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac. Na repertoaru koncerta, koji je trajao sat i po vremena, Dušica se predstavila delima klasične muzike iz različitih epoha, pa je publika uživala u delima Baha, Farenca, Betovena i mnogih drugih. Dušica je na koncertu nastupila u pratnji kolega Alekse Marinkovića, Marka Bogdanovića i Aleksandra Dukića.

Flautistkinja Dušica Nikolić

Posle dvogodišnje pauze, u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac solistički koncert je održala flautistkinja Dušica Nikolić. Ova umetnica predstavila se sugrađanima delima klasicne muzike iz različitih epoha. U izjavi za geminfo.rs Dušica nam je rekla da nije imala tremu i da je zadovoljna kako se predstavila Lazarevčanima.

Dušica Nikolić
Dušica Nikolić

Dušica je jedan od onih umetnika koji voli da nastupa pred domaćom publikom, koja joj je uzvratila ovacijama i rečima pohvale.

Publika u Modernoj galeriji

Kao i ostalim umetnicima, i Dušici je pandemija koronavirusa teško pala pa su joj koncerti i druženje sa publikom i kolegama nedostajali.

Flautistkinja Dušica Nikolić

S obzirom da Dušica raspolaže bogatim repertoarom, nadamo se da na sledeći solistički koncert publika neće čekati dugo, pogotovo imajući u vidu povoljniju epidemijsku situaciju u zemlji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA