Do 16. avgusta potpisivanje ugovora za upis dece u vrtiće

U predškolskoj ustanovi ”Rakila Kotarov Vuka” do 16. avgusta traje potpisivanje ugovora za upis dece u vrtiće. Ugovori se mogu potpisati svakog radnog dana od 8 do 12 časova u kancelariji sekretara Predškolske ustanove “Rakila Kotarov Vuka”. Koordinatorka za medije Predškolske ustanove Ana Stašević najavila je da se očekuje i drugi upisni krug nakon 16. avgusta.

Roditelji čija su deca, nakon završenog konkursa dobila mesto u vrtiću moći će svakog radnog dana od 8 do 12 časova da potpišu ugovore u kancelariji sekretara Predškolske ustanove “Rakila Kotarov Vuka”. Potpisivanje ugovora traje do 16. avgusta.

Nakon potpisivanja ugovora roditelji će dobiti zdravstveni karton sa kojim će kod izabranog lekara biti ustanovljeno zdravstveno stanje deteta.

Grupni roditeljski sastanci biće održani 29. i 30. avgusta. Iz lazarevačke predškolske ustanove apeluju na roditelje da prisustvuju ovim sastancima jer će dobiti sve neophodne informacije koje se tiču dečijeg predškolskog obrazovanja.

Nakon šesnaestog avgusta i potpisivanja ugovora, biće poznato da li postoji još raspoloživih slobodnih mesta u ovoj predškolskoj ustanovi od čega će zavisiti da li će biti organizovan drugi upisni krug.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA